Kaurislapsen blogista löytyi tällainen kakku. Itse käytin hienoa sokeria, jota laitoin  reilusti enemmän kuin alkuperäisessä ohjeessa. Ja  kermaliköörini oli eri merkkistä. Jälleen kerran käytin 18 cm:n vuokaa.

885203.jpg


KERMALIKÖÖRIKAKKU

pohja:
vaalea kääretorttulevystä leikattu rinkula, jonka kostutin Frezza moccalla

Täyte:

2 1/2 dl flora vispiä
n. 1 1/2 dl sokeria
2 dl Conways-kermalikööriä
2 rkl kaakaojauhetta
200g vaniljatuorejuustoa
1 prk ranskankermaa
6 liivatelehteä
tilkka kuumennettua Conways-kermalikööriä liivatteita varten

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 10 min. Vatkaa Flora Vispi vaahdoksi ja sekoita joukkoon loput ainekset. Kiehauta tilkka likööriä ja liuota liivatteet siihen. Kaada täytteen joukkoon ohuena nauhana koko ajan vispaten. Anna kakun hyytyä jääkaapissa vähintään muutama tunti tai yön yli.