Hellapoliisilta löytyi jälleen kerran aivan ihana kakkuohje jota oli pakko kokeilla. Tässä oma versioni:
831514.jpg

Marianne-moussekakku

kaakaokääretorttupohjasta leikattu pyöreä levy
kostutus vaniljamaidolla

täyte:
6 liivatelehteä
2  1/2 dl Flora Vispiä
200 g creme fraichea
1 levy (200 g) Marianne-suklaata
1 pss (150 g) Marianne Crushia
tilkka kiehuvaa vettä

koristeeksi:
suklaatikkuja

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan n. 10 minuutiksi. Vatkaa Flora Vispi vaahdoksi ja sekoita joukkoon creme fraiche. Sulata suklaa vesihauteessa. Liuota liivatteet kiehuvan kuumaan vesitilkkaan ja kaada ohuena nauhana vanilla-fraicheseokseen koko ajan vatkaten. Kääntele lopuksi sekaan sulatettu suklaa ja Marianne Crush. Kaada täyte vuokaan kakkulevyn päälle ja anna hyytyä kylmässä muutama tunti, mielellään yön yli.