Ihastuin niin tähän kakkuun että kehittelin siitä kääretorttuversion.

DAIM-APPELSIINIKÄÄRETORTTU

pohja:

4 munaa
1 1/2 dl sokeria
1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 dl perunajauhoja
1/2 dl kaakaojauhetta
1/2 tl leivinjauhetta
1/2 tl vanilliinisokeria

täyte:

2 dl kuohukermaa
100 g appelsiinituorejuustoa
1 levy Daim-suklaata
1 iso Daim (56 g)

Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita keskenään kuivat aineet ja lisää taikinaan. Paista 225 asteessa noin 7 min. Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon tuorejuusto. Sulata suklaalevy vesihauteessa. Rouhi Daim. Sekoita kerma-tuorejuustoseokseen rouhittu Daim ja sulatettu suklaa. Levitä täyte jäähtyneelle kääretorttulevylle ja rullaa.