Eipä sitten tullut napattua kuvaa pelkästään näistä pikkuleivistä, mutta tuosta oikeasta reunastahan nuo löytyvät... Tein pikkuleipätaikinan 5-kertaisena ja tuo määrä täytettä riitti koko satsiin...
846559.jpg

Peruspikkuleipätaikina:

200 g voita
1 dl sokeria
1 muna
1 tl vanilliinisokeria
2 tl leivinjauhetta
4 dl vehnäjauhoja

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää joukkoon muna ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Paista 175 asteessa 10-15 min.
(Vaasan Mylly, Tule mukaan Leivomme Anni-Helenan kanssa- keittokirja)

Nopeatekoinen voikuorrutus

150 g voita
1  1/2 dl tomusokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 keltuainen
1/2 dl cappuccinojauhetta

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokerit. Lisää keltuainen ja vatkaa seosta vielä hetki. Vatkaa joukkoon cappuccinojauhe.

(Parhaat leivonnaiset-kirjasta, cappuccinojauheen lisäsin omasta päästä)